یکشنبه, ۰۸ دسامبر ۲۰۱۹
یکشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۸
سفیر اسپانیا: آماده انتقال تجربیات گردشگری به ایران هستیم

آبادان - ایرنا - سفیر اسپانیا در تهران گفت: آماده انتقال و تبادل تجربیات در زمینه توسعه گردشگری به ایران از جمله آبادان هستیم.

غذاهای محلی اسپانیا، اوج طعم و مزه همراه با زیبایی

اگر بیان کنیم اسپانیا در رده بندی ابرقدرت های غذایی در قعر جدول واقع شده بود، منصفانه است. در حالی که ایتالیا و فرانسه زمان طلایی خود را در دید عموم می گذراندند، اسپانیا زمان خود را در سایه می گذراند. در سال های اخیر مردم برای جشن گرفتن محصولات فوق العاده متنوع و مورد علاقه خود تلاش می کنند. سرآشپزهای فوق العاده از قبیل فرن آدریا، صاحب رستوران ال بولی که در حال حاضر بسته شده است و برادران روکا، موسس EI Celler de Can Roca تحسین بین المللی را برانگیخته اند. اما قلب پخت و پز اسپانیایی در طبیعت روستایی اسپانیا، میراث زمانی که اسپانیایی های سخت کوش مجبور به تلاش سخت برای سرزمین خود بودند، باقی مانده است. این چهارده غذای اسپانیایی که شامل غذاهایی دریایی، گوشتی و برنجی هستند در هنگام سفر به اسپانیا شدیدا توصیه می شوند. این مقاله  درباره غذاهای اسپانیا، غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.غذاهای اسپانیا

Paella Valenciana

پائلا شاید یکی از محبوب ترین ومعروف ترین غذاهای اسپانیایی به شمار بیاید. پائلا از غذاهای محلی اطراف والنسیا به شمار می آید و دو نوع دارد. پائلایی که با گوشت خرگوش و مرغ طبخ می شود و نوع دیگر آن پائلا دریایی است و پایه این غذا باید یک پوسته ترد سیاه رنگ به نام سسارات باشد. این غذا همیشه در هنگام ناهار سرو می شود. این غذا در لاماتاندتا در نزدیکی البوفرا با کیفیت بالایی سرو می شود. این مقاله درباره این است که در اسپانیا چی بخوریم و درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است.Paella Valenciana

Patatas bravas

ماده اصلی غذاهای کوچک اسپانیایی که یک منوی کلاسیک را تشکیل می دهد، سیب زمینی شجاع نام دارد. دلیل این نام گذاری به دلیل سس تندی است که بسیار نادر است و در غذاهای آتشین هم به ندرت دیده می شود. این سیب زمینی ها به صورت مکعبی و باریک سرخ می شوند و در هرجایی سرو می شوند.سس آن می تواند به روش های بسیاری مثل سس گوجه فرنگی، سس سیر و سس مایونز با گردی از فلفل یا پودر پاپریکا یا هردو استفاده شود. یک ضرب المثل قدیمی رایج اسپانیایی وجود دارد که بیان می کند هرچه کافه کثیف تر باشد سیب زمینی های خوشمزه تری در آن سرو می شود. تاپاس دز اصل از جنوب اسپانیا می آید و با فرهنگ اجتماعی خوردن و نوشیدن خارج از منزل سازگاراست و عملکرد اجتماعی مشابهی را به عنوان خانه های عمومی انگلیسی پیاده سازی می کند. این جمله در حقیقت بیان شوان هنسی، برگزار کننده تورهای تاپاس در سویل است. توجه به این نکته مهم است که توجه داشته باشیم که patatas bravas مانند مکان هایی که برای نوشیدن انتخاب می کنید نیست بلکه این وعده در محیطی خانوادگی و دوستانه سرو می شوند. صرف این غذا به ندرت با مسمومیت به همراه است.نکات کلیدی این وعده عبارتند از اشتراک اجتماعی غذا و فرصتی برای انجام بسیاری از کارهای مختلف در هنگام صرف غذا. به طور کلی این غذا راهی برای زندگی بهتر است. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.Patatas bravas

Gazpacho

این سوپ اندولسی که ماده اصلی آن گوجه فرنگی است، به دلیل نوع سرو آن مشهور است. این سوپ سرد سرو می شود. این موضوع می تواند برای کسانی که از آن اطلاعی نداشته باشند بسیار حیرت آور باشد.اما جذابیت آن وقتی ظاهر می شود که که بخواهید این غذا را درگرمای سوزاننده تابستان صرف کنید. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا علاوه بر گوجه فرنگی، فلفل، سیر، نان و مقدار زیادی روغن زیتوناست. بهتر است این غذا را در Enrique Becerra در سویل صرف کنید. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا، غذاهای محلی اسپانیا است و اینکه در اسپانیا چی بخوریم.Gazpacho

Pimientos de Padron

این غذا یکی از منوهای معمول در منوهای تاپاس است و از فلفل سبزی است که نام آن از نام شهری بارانی و شاداب در شمال غربی اسپانیااست. این غذا به صورت سرخ شده و در آب نمک سرو می شود. اگرچه این غذا طعم شیرین و ملایمی دارد اما شهرت آن ها ریشه در این واقعیت دارد که فلفل های این غذا ممکن است بسیار تند و آتشین باشد و این فلفل در رولت روسیه ای که در آن وجود دارد است و باعثشوکه شدن می شود. بهتر است این غذا در Bierzo Enxebre صرف شود. این متن درباره این است که در اسپانیا چی بخوریم و درباره غذاهای محلی اسپانیا و غذاهای اسپانیا است.Pimientos de Padron

 Fideuà

پنجمین غذایی که معرفی می کنیم در میان گردشگران شهرت کمتری داردFideuà نوعی پاستای اسپانیایی است که ظاهر آن به ورمیشلشباهت دارد. این غذا در میان غذاهای دریایی کاتالونیا و والنسیا محبوبیت ویژه ای دارد و به دلیل طعم و ظرافت آن رقیب خوبی برای این غذاهاست. این غذا معمولا در یک ظرف پائلا پخته می شود. یکی از مکان های محبوبی که می توانید در آن این غذا را میل کنید، el rall در والنسیا می باشد. Fideuà

 Jamón

جیمون یا گوشت ران خوک یکی از غذاهای پرطرفدار اسپانیایی است. پاهای این گوشت ران به طور سنتی نمکی می شود و سپس برای نگه داری آن ها در ماه های طولانی زمستان آن ها را آویزان و خشک می کنند. جیمون سرانو (کوهی) یکی از شایع ترین نوع آن هاست و از خوک های سفید به دست می آیند. جیمون های گرانتر از خوک های سیاه بدست می آیند. بهترین نوع سرو جیمون برش آن ها به تکه های نازکاست، به طوری که در دهان آب شوند. بهتر است با مقدار کمی نان خورده شودسرآشپز معروف اسپانیایی، خوزه پیزارو می گوید: جیمونیکی از ارکان اصلی در جول غذاهای اسپانیایی است و از غذاهای اصلی رستوران های پیزارو و تاپاس در لندن می باشد. این وعده را باید قبل از خوردن غذا میل کرد. طعم نمکی و کاج مانند آن در کنار کاوا ترکیب فوق العاده ای می شود و همچنین می توان از آبمیوه هایی که قبل از آمدن غذای اصلی سرو می شود، لذت ببرید. این غذا ارزش بسیاری دارد. پای گوشت خوک تا زمانی که به درستی پوشیده و ذخیره شود، می تواند استفاده شود. اگر به دنبال چربی مومی می گردید، از این گوشت استفاده کنید. هنگامی که این گوشت را مالش دهید مانند موم شمع ذوب شده عمل می کند. بهتر است این غذا را در Museo del Jamón در مادرید صرف کنید. این متن درباره این است که در اسپانیا چی بخوریمو درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیا است. Jamón

Tortilla

املت اسپانیایی می تواند با سوسیس، فلفل و پیاز در میان دیگر مواد تشکیل دهنده آن درست شود. اما عده ای می گویند این املت باید ففقط شامل سیب زمینی وتخم مرغ می باشد. سیب زمینی ها باید قبل از اضافه شدن در مخلوط تخم مرغ سرخ شده در حرارت بالا، به آرامی سرخ شود. مهمترین بخش زمانی است که باید تابه را با ضربات ناگهانیتکان دهید تا نان ذرت به خوبی بچرخد. اگر شما آن را به درستی هم بچرخانید، ممکن است کسی فریاد بزند "اولی، شما آن را اشتباه نگه داشته اید". در هرجای دنیا می نوان از نان نیمه پخته شدهاستفاده کرد. شما می توانید آن را در بار سلف سرویسی میل کنید.Tortilla

Churros

چاروس یک میان وعده محبوب است که از خمیر سرخ شده درست شده است. این غذا به شکل سوسیس برش زده می شود و در شکرخوابانده می شود. این غذا توسط فروشندگان خیابانی فروخته می شود و به همین دلیل در فستیوال ها بسیار محبوب است. بهتر است این غذا را در San Ginés مادرید میل کنید.Churros

Croquetas

یکی دیگر از آیتم های معمول در منوهای تاپاس croquetas است که لوله های سس بشامل است که در پودر کبابی قرار دارد. اما این غذا بسیار خوشمزه تر از آنچه به نظر می رسد است. کروکاس نمکی و کروکات جیمون از انواع محبوب این غذا هستند. این غذا بهتر است در یک کافه در تاپاس صرف شود. بهتر است این غذا را در Casa Julio در مادرید سرو شود. این مقاله درباره غذاهای اسپانیا و غذاهای محلی اسپانیااست.Croquetas

Albondigas

البوندیگاس یک آیتم کلاسیک است. این غذا توپک های گوشتی هستند که به سس گوج فرنگی آغشته شده اند و در سراسر اسپانیا سرو می شوند. این غذا علاوه بر سس گوجه فرنگی با مزه های بی نظیری از قبیل سس بادام سرو می شود. غذایی که در تصویر می بینید، توپک گوشتی ماهی مرکب است. بهتر است این غذا را در Cafe OMKA در گرانادا میل کنید.Albondigas

Migas

میگاس یک غذای اسپانیایی افسانه ای است که تقریبا توسط اسپانیایی ها به خاموشی سپرده شد. میگاس مثال خوبی از این است که چه مقدار از غذاهای اسپانیایی مربوط به روستاهای این کشور است. این غذا اساسا از تکه های نان خشک شده و خرد شده تشکیل شده است که با ترکیبات مختلف از قبیل سوسیس خوک و بیکن سرو می شود. این غذا برای کارگران کشاورز که باید در مواد اولیه غذاها صرفه جویی کنند،غذای بسیار مناسبی است و فقط در سال های اخیر راه خود را در رستوران های فانتزی باز کرده است. شوان هنسی می گوید : مانند هر غذای سنتی دیگری ریشه های این غذا خود را در مواد اولیه تشکیل دهنده آن نشان می دهند و در آن از هر ماده قابل دسترسی مانند استفاده ازبینی تا دم حیوانات و غذاهای باقی مانده استفاده می شود. روش های نگهداری از این غذاها از قبیل خشک کردن و نگه داشتن در روغن  نیز ریشه روستایی دارد. برای یک ملت مدرن مانند اسپانیا، تاپاس هنوز هم دارای مقدار زیادی غذای محلی است. این غذا را در Eustaquio Blanco در Cáceres میل کنید.Migas

Bacalao

یک غذای باارزش در اسپانیا باکالائو یا ماهی شور است که توسط ماهیگیران اسپانیایی از مناطق دور مانند نروژ و نیوفنلاند آورده می شوند.ماهی هایی هستند که در آب های محلی پیدا نمی شوند. برای نگه داری، آن را در نمک نگه می دارند. این ماهی حتما باید قبل از درست شدن به مدت 24 ساعت در آب نگه داری شود تا شوری آن از بین برود. این غذا با انواع سس ها از قبیل سس پیل، پیل که از سیر و زیتون درست شده، سرو می شود. بهتر است این غذا را در سرو Bar Gatz کنید.Bacalao

Fabada

این غذا یکی از غذاهای مورد علاقه شمال غربی استوریاس است و ماده اصلی آن لوبیای سفید استفابادا یکی غذای ضیافتی است که معمولا با گوشت خوک سرو می شود. این غذا اصولا با گوشت خوک و بیکن ومرسیلا و سوسیس سرخ شده اسپانیایی سرخ شده است و باعث می شود بسیار خوشمزه تر شود. بهتر است این غذا در Casa Gerardo سرو شود.Fabada

Leche frita

لچ فریتا یا شیر سرخ شده یک دسر محبوب است که از شیر و آرد و تخم مرغ درست شده است. قبل از پوشیده شدن در نان خشک سرخ شده باید محکم و سفت شود. این غذا می تواند سرد و گرم سرو شود. بهتر است این غذا درasa Alvarez میل شود.

 

Leche frita

 

(منبع: همگردی)

 

با این غذاها نظرتان درباره برزیل عوض می شود!

غذاهای برزیل

اگر دلتان رهایی و طبیعتی آزاد می خواهد برزیل شما را صدا می زند! هر آنچه از چشم اندازهای طبیعی بخواهید از ساحل و جنگل های بارانی گرفته تا کوه و ساوانا برزیل همه این ها را در خود جای داده است. وجود نواحی متنوع و در عین حال مردمانی از فرهنگ های مختلف باعث شده تا آشپزی و فرهنگ غذایی این کشور هم تنوع زیادی داشته باشد. اگر به برزیل می روید سری به رستوران ها بزنید تا ببینید چطور غذاهای این کشور از آسیا اروپا و حتی آفریقا تاثیر گرفته و پر از عطر و طعم شده است. برزیلی ها عاشق غذا هستند و هر چه درباره غذاهای برزیل بیشتر بدانید شانس بیشتری دارید تا خوشمزه ترین غذاهای اصیل برزیل را امتحان کنید. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا تعدادی از بهترین غذاهای برزیل را به شما معرفی کنیم.

غذاهای برزیلی

نان Pão de queijo

مطالب مرتبط:
۷ مسیر طبیعت گردی در برزیل
معرفی بهترین دانشگاه های برزیل برای تحصیل

حتما در برزیل به دنبال اسنک و یا غذایی می گردید که هم خوشمزه باشد و هم خاص پس چه چیزی بهتر از نان Pão de queijo. نگاه به اسم عجیب و غریب این نان نکنید این غذا در واقع یک جور نان کوچک پنیری است که از محبوب ترین اسنک های برزیل به حساب می آید و برده های آفریقایی قرن ۱۹ باعث و بانی آمدن آن به برزیل شدند.  این نان خوشمزه از نشاسته کاساو درست شده و در بیشتر نان فروشی های سراسر برزیل پیدا می شود. اگر به دنبال خوشمزه ترین نوع این نان می گردید می توانید نوع خانگی آن را امتحان کنید و به یک نانوایی سنتی بروید. این نان را به همراه یک فنجان قهوه بخورید البته مراقب باشید چون کمتر کسی پیدا می شود که فقط با یک عدد از این نان ها راضی شود!

نان Pão de queijo

سالاد Vinagrete

این سالاد سر میز همه رستوران ها پیدا می شود و از سبزیجات خرد شده گوجه، پیاز و خیار درست می شود در آخر هم روی آن کمی سرکه، روغن و نمک ریخته می شود. شاید این سالاد در جاهای دیگری مثل شمال آمریکا یک نوع دسر باشد اما در برزیل یک غذای کامل است! یکی از دلایلی که این سالاد را اینقدر محبوب کرده این است که این سالاد برعکس غذاهای سنگین گوشتی غذایی سبک است و اگر همراه دیگر غذاها خورده شود طعم و عطر خاصی به آن ها می دهد.

سالاد Vinagrete

سالاد مرغ سالپیکائو (Salpicão)

اگر سالاد و غذاهای سبک را دوست داشته باشید در این کشور سالادهای متنوع و خوشمزه زیادی هست که حتما از آن ها خوشتان می آید. سالاد مرغ سالپیکائو پای ثابت میز رستوران های بوفه است و طرفداران زیادی هم دارد.  این سالاد کلاسیک برزیلی غذایی راحت و در عین حال خوشمزه است و از مرغ، نخود فرنگی، ذرت و میوه درست می شود. قسمت خوشمزه این سالاد این است که در آخر روی آن با سس مایونز پوشیده می شود و طعم بی نظیری پیدا می کند.

سالاد مرغ سالپیکائو

غذای Feijão Tropeiro

غذای اصیل و خوشمزه که احتمالا شما را ترغیب می کند تا برای امتحان دوباره آن هم که شده بار دیگر به برزیل سفر کنید. این غذا در ابتدا غذای اصلی کسانی بود که گاوها را به بیرون شهر می بردند (دلیل اسمش هم همین موضوع است) اما خیلی زود تبدیل شد به غذای اصلی همه مردم برزیل. این غذا از کلم کولارد سبز، لوبیا، گوشت و آرد مانویک درست می شود، شاید با دیدن این همه مواد اصلی فکر کنید که درست کردن این غذا کمی سخت است اما اصلا اینطور نیست. این غذا را معمولا از باقی مانده غذاهای دیگر درست می کنند برای همین هم به روش های مختلفی درست می شود.

غذای Feijão Tropeiro

خورش Feijoada

نمی شود حرف از بهترین غذاهای برزیل باشد و اسمی از Feijoada، غذای ملی برزیل نباشد. این غذا در واقع یک خورش لوبیای غلیظ است که حتما باید در یک ظرف سفالی درست شود. خورش Feijoada در اصل پرتغالی است اما در کشورهایی مثل برزیل که مستعمره پرتغال بودند هم درست می شود. خوشمزه ترین نوع این غذا، Feijoada à Brasileira است که از لوبیای سیاه و انواع مختلفی از گوشت ها تهیه می شود. درست کردن این غذا اصلا سخت و پیچیده نیست اما زمان بر است برای همین هم مخصوص آخر هفته ها و یا جشن ها است.

خورش Feijoada

سمبوسه Coxinha

اگر هوس اسنک برزیلی کرده اید این سمبوسه مرغ خوشمزه یکی از بهترین غذاهاست. برای درست کردن این غذا مرغ و پیاز را با هم مخلوط می کنند و دور آن را با خمیر سیب زمینی می پیچند. اما این خمیر باید حتما به شکلی خاص پیچیده شود: به شکل ران مرغ! این آخر کار نیست بعد از پیچیدن خمیر باید آن را به پودر سوخاری آغشته کنید و آنقدر در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شود. بسته به این که این غذا در کدام شهر برزیل درست می شود اندازه اش فرق می کند اما آن هایی که بزرگ تر هستند برای یک غذای کامل مناسب ترند. برزیلی ها دوست دارند تا این غذا را به همراه یک سس تند بخورند چون اینطوری خیلی خوشمزه تر می شود.

سمبوسه Coxinha

آکارا (Acarajé)

این غذای خوشمزه در همه برزیل درست می شود اما بیشتر از همه مخصوص استان باهیا، منطقه ساحلی و قلب فرهنگی کشور است. ماده اصلی این غذا، لوبیای سیاه است البته پوست این لوبیا باید کنده و در هاون کوبیده شود تا به شکل خمیر دربیاید. این خمیر را به شکل گلوله های کوچک در می آورند و داخل آن را با مواد متنوع پر می کنند. در آخر هم این گلوله ها در روغن سرخ و ترد و برشته می شود.

آکارا

واتاپا (Vatapá)

این غذا هم در استان باهیا اختراع شده و یک جور خورش شیر نارگیل و میگو است. واتاپا یک غذای منحصربفرد است چون برای درست کردن آن از دو نوع میگوی خشک و تازه و برای غلیظ شدنش هم از نان استفاده می شود. در برزیل خانوم هایی هستند که یک پیراهن تمام سفید می پوشند و غذاهای خیابانی می فروشند این غذا همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار آن هاست. می توانید این خورش را به همراه برنج سفید هم میل کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.

(منبع:مجله گردشگری الی گشت)

در بازار اوتاوالو اکوادور، صد درصد رنگی می شوید!

بازار اوتاوالو | Otavalo Market

اوتاوالو، شهر کوچکی در کوه های آند استان ایمبابورا در شمال اکوادور است که با کوه های آتشفشانی نظیر کوه ایمبابورا احاطه شده است. یکی از جاذبه های اصلی این شهر که گردشگران زیادی را به خود جذب می کند، بازار اوتاوالو (Otavalo Market) است که در مرکز پلازا دِ پونچوس واقع شده است، جایی که در آن مردم شهر بومی به فروش پارچه های رنگی و صنایع دستی مشغول هستند. در نزدیکی آن، موزه ای به نام Tejidos El Obraje با نمایشگاه هایی از پارچه ها و صنایع بافندگی در انتظار شماست. الی گشت در ادامه این متن، تمام اطلاعات مورد نیاز برای بازدید از بازار اوتاوالو را آورده است. با ما همراه باشید:

 
بازار اوتاوالو در اکوادور
  • نام های دیگر بازار اوتاوالو

 

جالب است بدانید که نام بازار اوتاوالو بیشتر در میان گردشگران مرسوم است و مردم محلی خودشان این مکان را با نام پلازا دِ لوس پونچوساند (Plaza de los Ponchosand) می شناسند که معنی تحت الفظی آن میدان پارچه ها یا پانچوهاست. البته این بازار، با نام دیگری نیز خوانده می شود که آن هم سنتناریو مارکت (Centenario Market) یا بازار مرکزی است. شما برای اینکه این بازار را پیدا کنید، هر کدام از این نام ها را به زبان بیاورید، می توانید از مردم کمک بگیرید.

با دیدن این غذاهای شیلی حتما غافلگیر می شوید!

غذاهای شیلی

با اینکه در غذاهای شیلی از اروپایی ها الهام زیادی گرفته شده اما شیلی فرهنگ غذایی مخصوص به خود را دارد. غذاهای این کشور با توجه به ناحیه جغرافیایی بیشتر از گوشت، موجودات دریایی و سبزیجات درست می شود و آنقدر خوش رنگ لعاب، مقوی و خوشمزه هستند که هر شکم گردی را راضی می کنند. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا تعدادی از بهترین غذاهای شیلی را معرفی کنیم.

غذاهای شیلی

کومپیلیتو (Completo)

مطالب مرتبط:
پاتاگونیا، سرزمینی فراموش شده
آنچه از تاریخ شیلی باید بدانید

ورژن شیلیایی هات داگ! که برای درست شدن آن احتیاج به سوسیس، گوجه، کلم ترش و یک عالمه مایونز است. این ساندویچ مخصوص شاید از همه هات داگ هایی که در کشورهای دیگر هست بزرگ تر باشد پس اگر از طرفداران هات داگ هستید حتما این ساندویچ خوشمزه را در شیلی امتحان کنید. در خیابان های سانتیاگو گردشگران زیادی را می بینید که همانطوری که در حال گشت و گذار هستند یک ساندویچ کومپیلیتو هم در دستشان است. این را هم بگوییم که اگر خوش شانس باشید شاید بتوانید فروشنده هایی را پیدا کنید که در این ساندویچ خوشمزه از آووکادو هم استفاده کرده اند.

کومپیلیتو (Completo)

سس پبره (Pebre)

وقتی پا به رستوران های شیلی می گذارید روی همه میز ها سس تند و تیز و خوشمزه «پبره» را می بینید که ماده اصلی آن گوجه است و در آن پیاز خورد شده، فلفل، پیازچه، سیر، گشنیز، روغن و سرکه هم ریخته می شود. این سس که طعم تند خوشایندی دارد در ظرف های سفالی ریخته می شود و معمولا با نان داغی به اسم «پن آماسادو» خورده می شود. انواع مختلف این سس و در هر ناحیه از مواد متفاوتی درست می شود و طعم های متنوعی پیدا می کند.

سس پبره

امپانادا (Empanadas)

این اسنک خوشمزه آنقدر محبوب است که پیدا کردن آن در هیچ کدام از شهرهای شیلی کار سختی نیست. برای درست کردن امپانادا  مواد اولیه را داخل خمیر می پیجنند و می گذارند حسابی برشته شود. در شیلی سنتی ترین امپانادا با گوشت چرخ کرده، پیاز، کشمش، زیتون سیاه و تخم مرغ آب پز درست می شود.  امپانادا از آن غذاهایی است که در دو کشور مختلف کاملا متفاوت درست می شود؛ هم از نظر سایز و هم از نظر شکل ظاهری. امپانادایی که در شیلی درست می شود بزرگ است و تقریبا دو برابر امپانادای آرژانتینی است. از طرفی امپانادای آرژانتینی شبیه هلال ماه است اما در شیلی شکلی شبیه مربع دارد. مردم شیلی معمولا این غذا را برای مهمان آماده می کنند و معتقدند راز درست کردن یک امپانادای خوشمزه این است که مواد آن از شب قبل آماده شود.

امپانادا

پوروتوس گرانادوس (Porotos Granados)

این غذای سنتی در واقع خورش لوبیای تازه است و برای درست کردن آن از مواد تازه فصل تابستان مثل لوبیا، خمیر ذرت، پیاز، کدو تنبل،سیر، گوجه و ریحان استفاده می شود. لوبیاها باید یک روز کامل خیس بخورند پس درست کردن این غذا کمی زمانبر است و شاید نتوانید در هر رستورانی آن را پیدا کنید.

پوروتوس گرانادوس

غذای Pastel de choclo

ماده اصلی این غذا ذرت شیرین است پس اگر ذرت دوست داشته باشید حتما از آن خوشتان می آید. برای درست کردن این غذا، اول موادی مثل سیر، پیاز، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ زیتون را سرخ می کنند بعد به آن مخلوط آرد ذرت و شیر را اضافه می کنند و می گذارند برشته شود. برای تهیه این غذا از ذرت تازه همان فصل استفاده می شود و در بعضی از انواع آن مرغ آب پز هم به کار می رود.

غذای Pastel de choclo

هومیتا (Humita)

باز هم یک غذای ذرتی دیگر! هومیتا ورژن شیلیایی غذای تامال است و برای درست کردن آن ذرت، پیاز، ریحان و کره با هم مخلوط و در آخر این مواد لای برگ ذرت پیچیده  و پخته می شود. برای اینکه این برگ ها در حین پخت از هم باز نشود دور آن با نخ گره زده می شود.

هومیتا (Humita)

ساندویچ چوراسکو (Churrasco)

برای درست کردن این ساندویچ از استیک های نازک گوشت، گوجه، آووکادو و مایونز استفاده می شود. یک جور چوراسکو هم هست که ارزان تر است و با سیب زمینی سرخ کرده، تخم مرغ نیمرو و پیاز درست می شود.

ساندویچ چوراسکو (Churrasco)

سوپایپیلا (Sopaipilla)

سوپایپیلا یک جور نان ساده ی سرخ شده است که برای درست کردن خمیر آن از مخلوط کدو تنبل، کره و آرد استفاده می شود. این نان از غذاهای خیابانی است که در همه شهرهای این کشور پیدا می شود .

سوپایپیلا (Sopaipilla)

غذای Lomo a lo pobre

در شیلی اسم هر غذایی که در آن تخم مرغ نیمرو باشد واژه a lo pobre دارد. این غذای خوشمزه مخلوط پیاز، گوشت، تخم مرغ نیمرو و سیب زمینی سرخ کرده است و خیلی ها فقط به خاطر همین غذا به رستوران می روند.

غذای Lomo a lo pobre

کازوئلا (Cazuela)

این سوپ مقوی هم ارزان است و هم خیلی راحت درست می شود. برای تهیه این غذا گوشت را به همراه سبزیجاتی مثل سیر، پیاز، فلفل، گوجه، ذرت، کدو تنبل و … می پزند. با دیدن این همه مواد متنوع حتما شما هم با ما موافقید که این سوپ یکی از مقوی ترین سوپ های دنیاست.

کازوئلا (Cazuela)
 
(منبع: مجله گردشگری الی گشت)
 
 
 
 
معرفی جاذبه های گردشگری اکوادور در آمریکای جنوبی

در این مطلب از جاذبه های گردشگری اکوادور و مناطق دیدنی اکوادور برایتان گفته ایم. اکوادور واقعا کوچک مجموعه ای از فرهنگ های بومی، معماری استعماری، منظره های دیدنی و جنگل های بارانی متراکم، یکی از جذاب ترین کشورها در آمریکای جنوبی است. حاشیه کلمبیا، پرو و اقیانوس آرام که از بسیاری از ایالات متحده بزرگتر نیست، این کوهنوردان، مسافرین، ماجراجویان و دوستداران طبیعت را به جنگل های سرسبز و مهم از نظر زیست شناسی، تماشاگران حیات وحش به جزایر معروف گالاپاگوس و آفتابگیران به سواحل استوایی گرمسیری آن جذب می کند. سابقا بخشی از هر دو اینکا و بعدا، امپراتوری اسپانیا شد، اکوادور هنوز هم تأثیرات بسیاری را در هر دو گروه دارد، به ویژه در فرهنگ غنی مردم و معماری استعماری باشکوه شهر پایتخت کیتو نشان می دهد که بیشتر آنها، به عنوان یک مکان میراث جهانی یونسکو اعلام شده است. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای سفر به دیدنی های اکوادور...

۷ مورد از زیباترین شهرهای برزیل

زیباترین شهرهای برزیل

برزیل سرزمین سواحل زیبا، غذاهای بی نظیر ، تالاب های دیدنی، جنگل های متراکم و شهرهای پرجمعیت به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری در میان کشورهای آمریکای جنوبی است. گستردگی ها و تنوع سرزمین های برزیل این کشور را به مقصدی جالب و هیجان انگیز برای سفر تبدیل کرده است. با الی گشت همراه شوید تا بررسی لیست انتخابی از زیباترین شهرهای برزیل بپردازیم. البته این لیست بسیار سلیقه ای است و ممکن است هر شخصی با توجه به معیارهای خود لیستی متفاوت را ارائه کند.

سالوادور شهرهای برزیل

سالوادور | Salvador

مطالب مرتبط:
چند دقیقه ای در بزرگ ترین شهر برزیل
با این غذاها نظرتان درباره برزیل عوض می شود!

خیلی از برزیلی ها این شهر از شهرهای برزیل را به عنوان مقد خود فصل برگزاری فستیول های عجیب و غریب انتخاب می کنند. سالوادر نسخه کوچک و مقداری بادخیز ریو دو ژانیرو است. یکی از جاذبه های اصلی آن محله های رنگارنگی است که به سبک و سیاق معماری پرتغالی ها ساخته شده است. خط ساحلی زیبا و فرهنگ سرشار از شادی مردمانش این شهر را تبدیل به یکی از نقاط توریستی برزیل می کند. محلی های آن یکی از صمیمی ترین و مهمان نوازترین افرادی هستند که در زندگی خود می بینید. سالوادور در ناحیه شمال شرقی دریای باهیا قرار دارد و فقط یک پرواز کوتاه یا سفر اتوبوس طولانی اما زیبا از ریو و سائو پائولو شما را به این شهر می رساند. برای تماشای فرهنگ پرطرفدار آفریقایی برزیلی، صحنه های پر جنب و جوش و شب های سر زنده اش به دیدن آن بروید.

ال بونیتو

ال بونیتو | El Bonito

اگرچه ال بونیتو در مقایسه با کلان شهرهای برزیل که در همسایگی اش قرار گرفته اند بسیار کوچک است. اما طبیعت دوستان و کسانی که به دنبال آرامش هستند به سرعت جذب این شهر زیبا می شوند. دور تا دور شهر غارها و رودهای خروشان پر از ماهی قرار دارند. تقریبا تمامی هتلها ، متل ها و اقامت گاه های شهر لیستی از موقعیت های مختلف غواصی را در اختیاز مهمانانشان قرار می دهند و برای آن ها تاکسی رفت و برگشت به چنین مکان هایی می گیرند. برخی از این مکان ها در قسمت گران برزیل قرار دارند اما غواصی در Rio Sucuri تجربه ای ارزان  فراموش نشدنی خواهد بود. هنگام سفر دوربین عکاسی خود را فراموش نکنید تا بتوانید از میمون های بازیگوشی که در حال بازی روی درختان اطراف رودخانه بانک عکس بگیرید. سپس از دیدن طبیعت زیبای رودخانه آرام شگفت زده شوید.

پاراتی

پاراتی | Paraty

توقف گاهی شبانه بین شهر های ریو و سائوپائولو. پاراتی شهری است که با آرامش کامل میان این دو شهر توقف ناپذیر و پر جنب و جوش قرار گرفته است. کوه های مرتفع و سواحل زیبا آن را در بر گرفته اند. اقامت در پاراتی بسیار مناسب افرادی است که از هیاهوی شهر های بزرگ خسته شده اند و می خواهند مدتی را در ارامش سپری کنند. معماری استعماری پرتغالی غنی است، خیابان های مخروطی شهر و درب های کوچک شهر را  برای تجربه خرید دل پذیر بسیار مناسب می کنند. چشم اندازهای حومه شهر نیز مکانی عالی برای صرف یک صبحانه لذیذ هستند.

ایها گراند

ایها گراند | Ilha Grande

یکی از بهترین مکان های کره زمین ایها گراند است. مقصدی مناسب برای فرار از تنش های زندگی روزمره و دور شدن از فشارهای زندگی در عصر دیجیتال. در این شهر اینترنت وجود ندارد. مغازه های آن دکه های کوچکی هستنی و هیچ دستگاه خودپرداز بانکی در آن دیده نمی شود. در عوض گردشگران می توانند از دیدن آبشارهای فراوان، مناظر جنگلی و ساحل Lopes Mendes که یکی از زیباترین مناطق جهان است دیدن کند. بهترین راه برای گردش در جزیره سوار شدن قایق و بهترین غذاها برای خوردن کبابی هستند. نگران قیمت ها نباشید  سعی نکنید خودتان غذا درست کنید. اکثر هتل ها و اقامت گاه ها با قیمتی منصفانه به شما غذای خوشمره می دهند. هشدار: ممکن است پس از اقامت در این جزیره نخواهید آن را ترک کنید.

ریو دو ژانیرو

ریو دو ژانیرو | Rio de Janeiro

نماد و سمبل فرهنگی برزیلی ها این جا است. ریو دو ژانیرو شهری است که بسیاری آرزوی دیدنش را دارند و افراد کمی برزیل را بدون دیدن آن ترک می کنند. فعالیت ها و جاذبه هایی که در آن قرار دارد بسیار شگفت انگیز است. می توانید صبح خود را در حال پریدن از پاراگلایدر آغاز کنید و بر روی زمین های ماسه ای فرود بیایید. از کوه های Sugarloaf بالا بروید تا منظره ای بی نظیر از شهر را زیر پایتان ببینید. یا می توانید پیاده یا با اتوبوس به بالای مجسمه رستگاری مسیح بروید. به پایین بازگردید و در سواحل Copacabana از آفتاب لذت ببرید.

فلوریانوپلیس

فلوریانوپلیس | Florianopolis

محبوب ترین مقصد گردشگری بین کسانی که با کوله پشتی در کشور برزیل سفر می کنند همین جا است. فلوریانوپلیس توانسته بسیاری از بازدید کنندگانش را به نحوی وسوسه کند که مدت اقامت خود در این شهر را تمدید کنند. شهری ساحلی و پر از فعالیت های عجیب و غریب و هیجان انگیز که مسافران فصلی را سرگرم می کند. فلوریانوپلیس به غذاهای دریایی که سرو می کند شهرت دارد. درون شهر گالری های دائمی هنر برپا است. یکی دیگر از دیدنی های فلوریانوپلیس از شهرهای زیبای برزیل کارناوال ها دیدنی آن هستند، گویی بمبی از رنگ درون شهر منفجر شده و موسیقی با صدای بلند در سراسر آن پخش می شود. این کارنوال در طول هفته های ماه فوریه هر سال برگزار می شود.

سائو سباستیانو

سائو سباستیانو | São Sebastião

مکانی دنج و خلوت که با یک اتوبوس سواری کوتاه از حومه کلان شهر سائو پائولو می توان به آن رسید. سائو سباستیانو محلی عالی برای سپری کردن آخر هفته ها یا پیکنیک یک روزه برای کسانی است که می خواهند برای مدتی کوتاه دغدغه های کاری زندگی شهری را پش سر بگذارند. موج سواران و علاقه مندان به معماری دوران استعمار (معماری پرتغالی) عاشق این شهر از شهرهای برزیل هستند. هنگام قدم زدن در مرکز شهر با ساختمان هایی مواجه می شوید که زمان ساختشان به صدها سال پیش و دوران استعمار بر می گردد. با این همه ساحل برای گشت زدن و این همه تاریخ تا از آن مطلع شدن افراد زیادی سائو سباستیانو را برای اقامت ۳ تا چهار روزه انتخاب می کنند.

(منبع: مجله گردشگری الی گشت)

بهترین تفریحات اسپانیا!

دانستنی های سفر به اسپانیا و تفریحات آن

اسپانیا، سرزمین فلامنکو، سرزمین مردم گرم و تفریح های شاد، جای تعجب ندارد که این کشور یکی از تاپ ترین کشورهای توریستی جهان باشد. کشوری که پر از چشم اندازهای متنوع، غذاهای خوش طعم و روند آرام زندگی است، این جا کشوری است که هر گردشگری را جادو می کند و باعث می شود تا بعد از یک بار سفر به آن دلتان بخواهد تا دوباره و دوباره به آن جا برگردید. چه به شمال آن بروید و چه به جنوب آن، اسپانیا از آن دست کشورهایی است که می توانید جذابیت های اسپنیش زیادی در آن پیدا کنید.

12 جاذبه برتر توریستی در برزیل، آمریکای جنوبی

برزیل بزرگترین کشور آمریکای جنوبی است که تقریبا نصف قاره را گرفته است. تقریبا تمام این کشور در نیمکره جنوبی است و آب و هوای آن استوایی با جنگل های بارانی گسترده است که گیاهان و حیاط وحش جذابی دارد. در سواحل آتلانتیک 7400 کیلومتری آن شن و ماسه طلایی قرار دارد و با منابع معدنی پر شده است. طلاهای معادن برزیل هنوز هم در کلیساهای پرتغال استفاده می شود، یک قدرت استعماری که تا سال 1822 بر برزیل حکومت کرد. این تاثیر پرتغالی ها در معماری برزیل، هنرهای تزئینی همچون کاشی و سرامیک ها، در کلیساها و صومعه ها و در زبان آن مشخص است برای گردشگران، برزیل هم یک بهشت استوایی و هم یک مکان فرهنگی هیجان انگیز با جاذبه هایی برای تمام سلیقه ها است; از تعطیلات ساحلی عجیب و غریب و کاوش های جنگل گرفته تا موزه های هنری در سطح جهانی و ریتم های پالسی کارناوال ریو. مناطق دیدنی برزیل کم نیست. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای معرفی جاهای دیدنی برزیل...

سفر به شیلی؛رکورددار کمترین طلاق!/دارای طولانی ترین نوارساحلی دنیا/تصاویر

آن نوار باریک و بلندی که در نقشه آمریکای جنوبی از میان رشته کوه آند و اقیانوس آرام کشیده شده ،سرزمینی است به نام شیلی.

به گزارش "توریسم آنلاین" این کشور به پایتختی "سانتیاگو" دارای بیش از یک هزار و 300 آتشفشان است.

بزرگترین استخر جهان در "الگارابو"-شیلی- قرار دارد.

14 جاذبه برتر توریستی در کوبا | بزرگترین جزیره کارائیب

 

کوبا غرق در عظمت، بزرگترین جزیره ی کارائیب است و سرشار از تاریخ، فرهنگ و اسطوره های فریبنده می باشد. اجرای زنده موسیقی در میدان های هاوانا که یکی از شهرهای قدیمی میراث جهانی یونسکو است، همچنین ماشین های قدیمی که در خیابان ها راه می روند و ساختمان های زیبای قدیمی که در شهرهای استعماری کوبا دیده می شوند، از جاذبه های گردشگری شهر هاوانا پایتخت کوبا هستند که همگی حس کشوری را القا می کنند که در آن، زمان از حرکت ایستاده است. کوبا همچنین سرشار از زیبایی های طبیعی است. این جزیره ی بزرگ بیش از 3000 کیلومتر خط ساحلی دارد که بیشتر آن با سواحل خیره کننده پوشانده شده است. صخره های مرجانی در آب های فیروزه ای، حاشیه های سرسبز کوبا و جزیره های پر زرق و برق میزبان رئیس جمهورها، انقلابیان، نویسندگان از سراسر جهان از جمله همینگوی است. با تمام تاریخچه و زیبایی و همچنین غواصی و ماهی گیری، کوبا جزایر متنوعی در دریای کارائیب دارد که می توانند با سایر جاهای دیدنی کوبا رقابت کنند. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای سفر به مکان های دیدنی کوبا...

رکورد شکنی صنعت گردشگری اسپانیا در سال 2017

مادرید- ایرنا-بر اساس اعلام مرکز ملی‌ آمار اسپانیا، این کشور تا پایان سال 2017 میلادی میزبان 81.8 میلیون گردشگر خارجی‌ بوده است .

درباره ما

لینک های مفید

مدرسه SEK گروه ilotous ارغوان گشت

ارتباط با ما

آدرس: ایران - تهران - میدان توحید خیابان نصرت شرقی - کوچه یوسف - پلاک 9

تلفن: +98 21 66 56 92 32

ایمیل: info [at] centinela [dot] ir