جمعه, ۱۷ می ۲۰۲۴
جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
دو روزنامه نگار هلندی همچنان در اسارت شورشیان کلمبیایی

تهران-ایرنا- شورشیان 'ارتش آزادی بخش ملی' کلمبیا موسوم به ELN برخلاف ادعای قبلی، دو روزنامه نگار هلندی را همچنان در اسارت دارند و تاکنون آزاد نکرده اند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری فرانسه از 'بوگوتا' با انتشار این خبر افزود: شورشیان ELN پیشتر و اواسط روز جمعه (روز گذشته) خبر آزادی دو روزنامه نگار هلندی را دادند که بعدا اعلام کردند که درانتشار این خبر مرتکب خطا شده اند.
بنا براین گزارش، این اتفاق در حالی روی می دهد که دولت بوگوتا با شورشیان ELN سرگرم مذاکرات صلح است و با روی دادن این حادثه بسیاری نگران مختل شدن این مذاکرات هستند.
'درک یوهانس بولت' (Derk Johannes Bolt) 62ساله و 'ایگنیو ارنست ماری فولندر' (Eugenio Ernest Marie Follender) 58ساله که برای یک ویژه برنامه شبکه 'Kro-Ncrv TV ' هلند کار می کنند، دوشنبه گذشته در نزدیکی مرز با ونزوئلا توسط شورشیان ELN ربوده شدند.
خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش داد: این گروه اواسط روز جمعه از آزاد شدن این دو روزنامه نگار هلندی خبر دادند که پس از گذشت شش ساعت مقامات کلمبیایی این خبر را تایید نکردند، این درحالی بود که گروه شورشی ELN با اعلام اشتباه درباره آزادی این دو روزنامه نگار، شرایط آنها را در اسارت را خوب توصیف کرد.
بنا براین گزارش در ماه مه 2016، شورشیان ELN دو گزارشگر تلویزیون کلمبیایی و یک روزنامه نگار کلمبیایی- اسپانیایی را درهمین منطقه ربودند که پس از چند روز آنها را دراختیار میانجی گران بین دولت و این گروه قرار دادند.
خبرگزاری فرانسه نوشت: این درحالی است که بزرگترین گروه شورشی در کلمبیا، 'نیروهای مسلح انقلابی کلمبیا' موسوم به FARC پس از سال ها مذاکرات صلح قرار است این روند در 27 ماه ژوئن (ششم تیرماه) با خلع سلاح شدن آنها به پایان رسد.
'خوان مانوئل سانتوس' رئیس جمهوری کلمبیا اعلام کرد که گروه فارک قرار است خلع سلاح تاریخی خود را تا روز جمعه تکمیل کند و ناظران سازمان ملل باید روند خاتمه یافتن این خلع سلاح را مورد تایید قراردهند.
درگیری های داخلی در کلمبیا از سال 1964میلادی و از زمانی که گروه شورشی فارک و دیگر گروه کوچک تر ELN برای حقوق منطقه ای خود دست به اسلحه برند، آغاز شد.
خبرگزاری فرانسه افزود: این درگیری ها منجر به کشته شدن حداقل 260 هزار نفر و آواره شدن بیش از هفت میلیون نفر شد.

(منبع: خبرگزاری ایرنا)

محبوب ترین اخبار

ثبت نام در خبرنامه ایمیلی سایت سنتینلا

برای اطلاع از اخرین رویدادها در امریکای لاتین عضو شوید!