سه شنبه, ۱۴ می ۲۰۲۴
سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
وزیر دفاع ونزوئلا بر اتحاد مردم و ارتش در برابر آمریکا تاکید کرد

وزیر دفاع ونزوئلا در بحبوحه تشدید فشارهای آمریکا علیه دولت مشروع کاراکاس، بر اتحاد مردم و ارتش این کشور در برابر تجاوزات و مداخله های امپریالیستی کاخ سفید تاکید کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری پرنسالاتینا، 'ولادیمیر پادرینو' با اشاره به کودتای نافرجام آوریل 2002 علیه انقلاب ونزوئلا تصریح کرد، ناکامی این کودتا نشان داد که اتحاد میان مردم و نیروهای مسلح بولیواری ونزوئلا برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی این کشور تا چه میزان اثرگذار بود.
وی ضمن اشاره به قدرت اتحاد مردم و نیروهای مسلح در برابر تجاوزات امپریالیستی گفت: سیاست های 'نیکلاس مادورو' رئیس جمهوری ونزوئلا در راستای عدالت اجتماعی در این کشور آمریکای لاتین از زمان اجرا با حملات منزجرکننده از سوی امپریالیسم بین المللی مواجه شده است.
به گزارش خبرگزاری پرنسا لاتینا، دولت 'دونالد ترامپ' کمپین تحریم ها و اعمال فشارهای سیاسی و رسانه ای را علیه دولت ونزوئلا با هدف براندازی دولت مشروع نیکلاس مادورو تشدید کرده است.
از سوی دیگر خبرگزاری فرانسه گزارش داد که 'مایک پمپئو' وزیر خارجه آمریکا در آخرین گام از سفر خود به آمریکای لاتین، از شهر کوکوتا در مرز کلمبیا با ونزوئلا بازدید و با شماری از مهاجران ونزوئلایی به گفت وگو کرد.
در این بازدید پمپئو که 'ایوان دوکه' رئیس جمهوری کلمبیا نیز حضور داشت، وزیر خارجه امریکا از نیکلاس مادورو خواست تا مرزها را برای انتقال کمک ها به ونزوئلا بگشاید و همچنین از قدرت کناره گیری کند.
این درخواست پمپئو از مادورو در حالی مطرح شد که دولت کاراکاس اعلام کرده آمریکا به بهانه انتقال کمک های بشردوستانه بدنبال زمینه چینی برای حمله به ونزوئلا است. 
به همین دلیل دولت کاراکاس مرزها را به سوی کمک هایی که آمریکا مدعی است با هدف کمک به مردم تجهیز شده، بسته است.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه اظهارات روز گذشته (یکشنبه) خود قول داد تا واشنگتن به استفاده از تمامی ابزارهای سیاسی و اقتصادی علیه ونزوئلا ادامه دهد.
پمپئو از اواخر پنجشنبه گذشته سفر را به چند کشور آمریکای لاتین( پاراگوئه، شیلی، پرو و کلمبیا) آغاز کرد و روز گذشته به پایان رساند.
از جمله اهداف اصلی این سفر پمپئو، اعمال فشار به دولت های این کشورهای آمریکای لاتین برای همراه شدن با سیاست های واشنگتن علیه دولت کاراکاس بود.
ونزوئلا از روز 28 ژانویه (8 بهمن ماه) که 'خوان گوایدو' رئیس مجلس ملی این کشور در خیابان های کاراکاس خود را رئیس جمهور قانونی خواند، دچار بحران داخلی و بین المللی شده است. 
آمریکا بلافاصله گوایدو را به عنوان رئیس دولت موقت در این کشور به رسمیت شناخت و خواستار کناره گیری مادورو از قدرت و برگزاری انتخابات زودهنگام شد. 
برخی کشورهای اروپایی و متحدان آمریکا در آمریکای جنوبی و شرق آسیا همگام با واشنگتن خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در ونزوئلا شدند. 

محبوب ترین اخبار

ثبت نام در خبرنامه ایمیلی سایت سنتینلا

برای اطلاع از اخرین رویدادها در امریکای لاتین عضو شوید!